0 Λίστα Αγαπημένων
  • Κωδικός Προϊόντος: BELLIDO Llama Cristal 80 2L Corner
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 7-10 μέρες
  • Κατασκευαστής: Bellido
  • 3.248,80€


Περιγραφή

Ενεργειακό Τζάκι BELLIDO Llama Cristal 80 2L  και   3L

Η BELLIDO είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά τζάκια, φέρνοντας στην αγορά  αξιόπιστα, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας, οικολογικά προϊόντα, πληρώντας τις τελευταίες προδιαγραφές. 

**20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ για το εσωτερικό της εστίας BLACKCERAM**

Το εσωτερικό υλικό της εστίας BLACKCERAM είναι πατενταρισμένο και κατασκευασμένο από κεραμικά, αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, δίνοντας ιδιότητες πολύ υψηλής απόδοσης και αντοχής. Με το BLACKCERAΜ επιτυγχάνουμε ομοιόμορφη θερμοκρασία στο χώρο καύσης, και μειώνουμε τους ρύπους έτσι ώστε να έχουμε μια καθαρότερη καύση. Έχει την δυνατότητα να μην χάνει την θερμοκρασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα, το ελάχιστο 2 ωρες, με αποτέλεσμα η εστία να αποδίδει και μετά το σβήσιμο της για μεγάλο χρονικό διάστημα. H φθορά του BLACKCERAM αρχίζει στη θερμοκρασία των 1500ο C , πράγμα που ειναι αδύνατον να επιτευχθεί μέσα στο χωρο του τζακιού, όπου έχουμε το πολύ 600ο C.  

Τα ένθετα "Llama Cristal" Lateral 80 2L είναι η ιδανική λύση για το σπίτι σας. Ασφαλή, βολικά, αθόρυβα και οικολογικά, ενεργειακά τζάκια που επιτρέπουν τη θέρμανση πολύ μεγάλων χώρων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εξοπλισμένα με 2 μοτέρ ισχύος 220m³/h , και εσωτερικό ροοστάτη 2 σκαλών εξοπλισμένο και με θερμοστάτη ασφαλείας. Διαθέτει 2 εξόδους για τη διοχέτευση ζεστού αέρα στα γειτονικά δωμάτια. 

Ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος δίνοντας στον χώρο σας ζεστή ατμόσφαιρα, ασφάλεια, υψηλές αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

Εχει σύστημα δευτερογενούς καύσης, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στο χώρο καύσης αυξάνοντας την απόδοση της εστίας. 

Τριτογενή καύση - αεροκουρτίνα για να διατηρείται το τζάμι καθαρό και να αυξάνεται η απόδοση της καύσης. 

Διαθέσιμο σε: 1.Μπροστινή  δεξιά  ή αριστερή πλευρά.

Ετικέτες: BELLIDO Llama Cristal 80 2L Corner