0 Λίστα Αγαπημένων

Η παραγγελία σας θα μας αποσταλεί αυτόματα και εμείς εντός 24ωρών θα σας την αποστείλουμε με τους παρακάτω δυνατούς τρόπους:

Παραδόσεις εντός Αττικής

Η εταιρεία 3D-domisi αποστέλλει δωρεάν την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς) χωρίς καμία χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 200€.

Εταιρεία ταχυμεταφοράς/courier

Εντός Αττικής

Συνεργαζόμαστε με την FIS courier για παραδόσεις εντός Αττικής. Η παραλαβή του δέματος γίνεται συνήθως τις επόμενες 1 - 2 εργάσιμες μέρες. Η χρέωση είναι μέχρι τα 3 κιλά 2€ και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1€.

Εκτός Αττικής

Για τις παραδόσεις εκτός Αττικής σας εξυπηρετεί η ACS courier. Η παράδοση γίνεται συνήθως τις επόμενες 1- 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελίας σας. Η χρέωση είναι μέχρι τα δύο κιλά 2€ και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1€. 

Δυσπρόσιτες περιοχές

Όταν η διεύθυνση παράδοσης είναι δυσπρόσιτη περιοχή η χρέωση είναι μέχρι τα δύο κιλά 5€ και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1,60€. Η παραλαβή του δέματος μπορεί επίσης να γίνεται από εσάς στο κοντινότερο κατάστημα της ACS. Οι χρεώσεις που ισχύουν σε αυτή την περίπτωση είναι ίδιες με αυτές της εντός Πόλης.

Επίσης είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελία σας με δική σας courier. Αν έχετε κάποια μεταφορική / courier που συνεργάζεστε και επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας με αυτή, μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

Μεταφορική εταιρεία

Η εταιρεία 3D-domisi σας αποστέλλει την παραγγελία σας μέσω μεταφορικών εταιρειών όταν αυτή ξεπερνά τα 6 κιλά. Η παράδοση γίνεται συνήθως τις επόμενες 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελίας σας. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. H χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Εφόσον έχει προηγηθεί η παραγγελία σας, ακόμα και τηλεφωνικά ή μέσω email στο info@3d-domisi.gr