0 Λίστα Αγαπημένων

Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας:

Με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή)

Επιλέγοντας αντικαταβολή εξοφλείτε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρείας Courier κατά την παραλαβή της. Η χρήση της αντικαταβολής επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά 2,00€, πέραν του βασικού κόστους αποστολής.

Με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας μεταφορά χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας 

ALPHA BANK ΙΒΑΝ : GR54 0140 9940 / 9940 0210 1081 320

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ : GR64 0172 1460 00 / 5146 0358 70051

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΑΥΣΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

Τυχόν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Στην αιτιολογία της κατάθεσης, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Πληρωμή με Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Για την διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται από την Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ), ένα Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Κατά την πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. 

Η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας του πελάτη από τα τραπεζικά ιδρύματα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, δηλαδή την αποπληρωμή των προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies που αναφέρονται στην σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

Με Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

Με μετρητά

Ισχύει μόνο στην περίπτωση που η παράδοση γίνει στην έδρα μας.

Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 50 69 034 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του website μας.