0 Λίστα Αγαπημένων

Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω μια αγορά;

Εφόσον έχετε βρει το προϊόν - προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, αυτό που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια για να το παραγγείλετε είναι να πατήσετε το κουμπί (Προσθήκη) δεξιά από το προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθείτε στο καλάθι παραγγελίας. Εκεί θα μπορείτε να βεβαιωθείτε για το περιεχόμενο του καλαθιού σας καθώς και να συμπληρώστε την παραγγελία σας. Για να γίνει ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να κάνετε Εγγραφή νέου λογαριασμού ή να κάνετε σύνδεση ως επισκέπτης. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος πελάτης εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και κάνετε Σύνδεση για να συνεχίσετε.


Πώς θα ξέρω ότι έχετε λάβει την παραγγελία μου;

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε email επιβεβαίωσης, εκεί περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.


Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Εάν τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα, η παραγγελία σας ολοκληρώνεται και αποστέλλεται το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος παράδοσης είναι μόνο 1 - 2 εργάσιμες ημέρες και για δυσπρόσιτες περιοχές 2 - 3 εργάσιμες ημέρες. 


Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε όλη ή μέρος της παραγγελίας σας μόνο από την στιγμή που δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο πρακτορείο για την αποστολή ή δεν έχει παραδοθεί σε κάποια courier.


Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα Επιστροφές και να σας τα αντικαταστήσουμε χωρίς καμία επιβάρυνση. 


Μπορώ να δω τις προηγούμενες παραγγελίες μου;

Αφού συνδεθείτε μπορείτε πατώντας ο Λογαριασμός μου να δείτε όλες τις προηγούμενες παραγγελίες σας.


Πώς μπορώ να αλλάξω ή να επεξεργαστώ στοιχεία στο λογαριασμό μου;

Αφού συνδεθείτε και μπείτε στον λογαριασμό σας μπορείτε να αλλάξετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία που επιθυμείτε.


Υπάρχει κάποιο κατάστημα για να έρθω να κάνω τις αγορές μου από εκεί;

Το κατάστημα μας εδρεύει στην οδό Αγ.Νικολάου 84 στο Ίλιον. 
Από την έδρα μας είναι δυνατή η παραλαβή των προϊόντων, καθημερινές 9:00 - 16:00 εφόσον έχει προηγηθεί η παραγγελία σας, ακόμα και τηλεφωνικά ή μέσω email.